Onze kernwaarden

De goede relatie met onze klanten, de competenties van ons team en onze jarenlange ervaring hebben ons gebracht tot waar we nu staan: een toonaangevende partner voor productpresentaties met vernieuwende ideeën.

Het succes van Decostayle is gebaseerd op 3 kernwaarden:

Operational excellence

Decostayle geniet het voordeel onderdeel te zijn van de Visscher-Caravelle Group, leverancier in de automotive industrie. Als gevolg daarvan zijn lean productie (gebaseerd op het principe van 5S), hoogste kwaliteitsnormen, werken met gecertificeerde leveranciers en gebruik maken van geïntegreerde ICT systemen voor ons een standaard waarde. Ook streven wij naar duurzaamheid. Tijdens ontwerpfase en het productieproces leiden duurzame presentatie oplossingen vanzelfsprekend tot een hoge mate van efficiëntie op materiaalverbruik en proberen we de milieubelasting te minimaliseren door ons productie afval zoveel mogelijk te recyclen.

Customer driven

Elke project begint voor ons altijd met het nauwgezet luisteren en inventariseren van de wensen van de klant. Vervolgens werken we samen met de klant de verdere strategie en presentatie uit. Alleen op die manier kan er een marktgerichte en succesvolle productpresentatie ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze wens om daarnaast onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen heeft geleid tot een substantieel pakket aan services:

Concepting en design

Artist impressions, prototyping en productfotografie

Productpresentaties voor diverse type producten, markten en landen

Opslag en logistiek

Sample services

Innovation

Binnen Decostayle hebben we de ambitie om telkens innovatieve ideeën en oplossingen aan de klant voor te stellen. Daarin verstaan we onze rol in de markt; u verrassen en soms uitdagen om op een vernieuwende manier uw product te presenteren. Hierbij zijn we er altijd op gericht om de USP’s van uw product op de beste manier aan uw klanten te presenteren.

Recente vernieuwingen in onze producten en services (‘digital experience developments’) zijn onder andere:

Recoloring tool

Augmented reality (Layer)

App ontwikkeling