Samenwerkingspartners

Decostayle werkt samen met een aantal bedrijven Decostayle werkt samen met een aantal bedrijven.

Visscher-Caravelle

Decostayle is trots onderdeel te zijn van de Visscher-Caravelle Group (VC), een wereldwijde speler in textiel voor de automotive industrie. VC realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 100 miljoen Euro, en heeft ca. 1.000 medewerkers wereldwijd. VC voorziet in een stabiele financiële en strategische basis voor Decostayle, maar functioneert daarnaast ook zeker als expertise centrum voor o.a. R&D.

Ga naar visscher-caravelle.nl voor meer informatie.

Virupa

Decostayle wil haar klanten graag ontzorgen in het tijdrovende en complexe proces van het ontwikkelen van een presentatie, waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Met het partnership met de Virupa-Groep kan Decostayle haar klanten ook volledige displaypresentaties aanbieden in kunststof, hout en metaal. Door krachten en ervaring te bundelen ontstaat een geïntegreerde totaaloplossing voor vloeren- en wandpresentaties. Voordelen voor de klant zijn onder andere:

“Totaaloplossing voor flooring en textile presentaties”

COCON Marketing

Decostayle komt in de markt veel situaties tegen waarbij de behoefte verder gaat dan alleen product/ stalenpresentaties. Daarnaast heeft de Visscher Caravelle Group de laatste jaren veel marketingkennis vergaard en zijn er samenwerkingsverbanden met marketingspecialisten. Om deze kennis én de kansen met elkaar te vermarkten is gekozen voor het introduceren van het bedrijf: Cocon Marketing.

Cocon Marketing richt zich voornamelijk op de vloeren- en interieurbranche. Hierbij wordt o.a. geadviseerd en ondersteund op het gebied van product-/marktcombinaties, positionering en overall marketing strategieën.

Search