Samenwerkingspartners

Decostayle werkt samen met een aantal bedrijven.

Visscher-Caravelle

Decostayle is trots onderdeel te zijn van de Visscher-Caravelle Group, een wereldwijde speler in textiel met name voor de automotive industrie. Visscher-Caravelle realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 130 miljoen Euro, en heeft ca. 1.400 medewerkers wereldwijd. Visscher-Caravelle voorziet in een stabiele financiële en strategische basis voor Decostayle, maar functioneert daarnaast ook zeker als expertise centrum voor onder andere R&D.

Ga naar visscher-caravelle.nl voor meer informatie.

COCON Marketing

Decostayle komt in de markt veel situaties tegen waarbij de behoefte verder gaat dan alleen product/ stalenpresentaties. Daarnaast heeft de Visscher Caravelle Group de laatste jaren veel marketingkennis vergaard en zijn er samenwerkingsverbanden met marketingspecialisten. Om deze kennis én de kansen met elkaar te vermarkten is gekozen voor het introduceren van het bedrijf: Cocon Marketing.

Cocon Marketing richt zich voornamelijk op de vloeren- en interieurbranche. Hierbij wordt onder andere geadviseerd en ondersteund op het gebied van product-/marktcombinaties, positionering en overall marketing strategieën.

Ga naar coconmarketing.com/ voor meer informatie.