Vacature Beeld Accountmanager

Vacature Project/accountmanager binnendienst Duitse Markt

Ben jij sterk in plannen & organiseren? Ben jij communicatief vaardig ingesteld en beheers jij de Duitse taal goed? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op onze vacature:

Project/accountmanager binnendienst Duitse Markt

Organisatie
Decostayle is een internationaal opererende organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van productpresentaties voor de interieurinrichting. We richten ons met name op de markt voor vloeren en textiel. In verband met de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega

Functieomschrijving
De functie van Account- en project manager binnendienst is een zelfstandige functie. In deze functie ben je samen met onze account manager buitendienst, het eerste aanspreekpunt voor de klant en ben je eindverantwoordelijk voor het gehele orderproces van jouw klanten. Naast Nederlandse, Belgische en Engelse klanten, heb je hoofdzakelijk contacten met onze Duitse accounts. Je stelt offertes op en draagt zorg voor een nauwkeurige vastlegging van orderinformatie en stemt dit af met onze productie. Tevens bewaak je de levertermijn en communiceer je deze met de klant. Verder ben je verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij leveranciers en voer je prijsonderhandelingen voor de inkoop van grafische producten.

Wij vragen
• Een afgeronde HBO-opleiding
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Ervaring binnen de grafische en/of textiel branche is een pre!
• Uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal is vereist
• Competenties: commercieel vermogen, plannen en organiseren, voortgangscontrole, stressbestendigheid, mondelinge & schriftelijke communicatie

Wij bieden
• Een afwisselende baan in een klein, professioneel team
• Informele no-nonsense omgangsvormen, korte lijnen en een prettige werksfeer
• Ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling

Interesse gewekt?
Mail dan je motivatie met CV vandaag nog naar Jan-Jaap Bakker (Operations Manager); jj.bakker@decostayle.com. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Decostayle; 038-8518400 of neem een kijkje op onze website.

 

Search