Vacature (Junior) Projectleider (ingevuld)

Ben jij sterk in plannen & organiseren? Ben jij communicatief vaardig ingesteld en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op onze vacature:

(Junior) Projectleider

Functieomschrijving
De (junior) projectleider functie is een volledig zelfstandige functie. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en ben je eindverantwoordelijk voor het hele orderproces van jouw klanten. Naast Nederlandse, Belgische en Engelse klanten, heb je veelal contact met onze Duitse klanten. Je stelt offertes op en draagt zorg voor een nauwkeurige vastlegging van orderinformatie. Tevens bewaak je de levertermijn en communiceer je deze met de klant. Verder ben je verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij leveranciers en voer je prijsonderhandelingen voor de inkoop van grafische producten.

Wij vragen

  • Een afgeronde MBO(4)/HBO-opleiding; economische richting
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal
  • Competenties: aandacht voor details, commercieel vermogen, plannen en organiseren, voortgangscontrole, stressbestendigheid, mondelinge & schriftelijke communicatie

Wij bieden

  • Een afwisselende baan in een klein, professioneel team
  • Informele no-nonsense omgangsvormen, korte lijnen en prettige werksfeer
  • Ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling

Interesse gewekt?
Mail dan je motivatie met CV vandaag nog naar Klaes-Maarten van der Stege (directeur); km.vanderstege@decostayle.com. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Decostayle; 038-8518400 of neem een kijkje op onze website: www.decostayle.com.

 Decostayle ontwikkelt en produceert productpresentaties voor de internationale vloeren- en interieur industrie.

 

Search